Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako je i Džeko meni išao po lopte, a sad ga ja dudlam i gledam njega vikendom u najjačim ligama, što ti je nepravda ...
Jbg. Sam si kriv.
Tako se desi likovima koji se nafuraju da su veliki i koji omalovažavaju druge. Sad taj isti Džeko koji je tebi kako kažeš išao po lopte leži na milionima, a ti ležiš za tastaturom u truhlom stanu ili kući i bališ na ovakve vijesti. Što ti je život. Karma je čudo.
Daleko smo mi dogurali kad nam je senzacija sto je jedan nogometas isao sinu po loptu
Al' fakat!
Ali ko bi rekao da je on sasvim običan čovjek ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bio sam i ja najbolji student, pa opet kad dodjem u svoj kraj, ovi najgori vladaju...
Ma, jel moguce ???
ah...pa babuka...ko babuka..... podrska malcu......
Pa sta tu ima cudno.. Koji ste vi pacenici u klix.redakciji jebote dan. Nije mu problem "isprljati ruke" , sta ba baljezgate , kakvi su ovo izrazi , sta se blamirate..
SDA gubi gradonačelnike a on dobavlja lopte djeci
jes ga snimio frajer... krompirom
pa Šta
mislite bio je "tata" na treningu sina ... znate tate to nekada rade ... to sto glupi engleski ili spanski mediji prodaju ovakvu debilnu vijest ne znaci da morate i vi KLIX
VELIČINA!!!
I sad bi ja trebao biti sretan što ovaj uhljup maneken ide za loptama?
Stvarno? To je neka vijest? Kill us all.
krajnji mu domet da dofaća lopte :p
😊😁😁
kakav debilizam, haj neka, valjda ima oduševljene publike i za ovaka štiva