Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta pišete o ovom Derpeu kome je to interes.osim pederima
29. godina zivota, a zadnjih 10 godina medjunajspremnijim nogometasima ikada s tim da je zadnjih 5 ubjedljivo najspremniji sto je ocigledno vremenom ostavilo traga. Za nadati se da ce mu upravo njegova spremnost pomoci da se oporavi prije SP-a ali i ako se oporavi pitanje je forme u kakvoj ce biti.
On je na koljenima zbog problema sa casicom....
Ronaldo opraši me
najveci problem je potrosenost igraca.... neki su odigrali preko 50 utakmica, i na ovo SP.dolaze potpuno iscijedjeni... kada jedan savrsen stroj kao sto je ronaldo,ima problem to dovoljno govori... pitanje je kakvo cemo ustvari SP gledat, ne treba ocekivat nista spektakularno..
Doci ce i njemu kraj ko i Messiju
"Portugal ima problema sa tetivom u casici koljena"