Utakmica protiv siromaštva
0
Ronaldo i Zidane slavili, Petrić dao gol
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debelom Ronaldu legendi svaka cast, i samo je velika steta sto mu kristina kalja ime..
Kako se samo ponižavate \"copy - paste\" tekstovima sa Hrvatskih portala!? Sve Hrvate ste nabrojali na SARAJEVO-X.com-u, a Sergej Barbarez nije igrao, ili možda jeste!? Jadno novinarstvo, jadan patriotizam!!!
http://www.24sata.info/sport/fudbal/80626-VIDEO-Humanitarni-spektakl-Zidane-Ronaldo-prijatelji-bolji-Barbereza-HSV-.html
žalost od članka...
kako si vi svi samo gl-u-p-i i neiformisani pa ste tu nasli nesto komentarisati.Ronaldo je jedan od najvecih skoro pa najveci igrac svih vremena malo idite na youtubu pa vidite sta je radio u cruzeiru PSV-u,Barci,Interu,Realu pa ce vam biti jasno,jos da se nije tesko povrjedio u svojim najboljim godinama gdje nije igrao izmedu svoje 22 i 25 god(znaci najbolje godine za fudbalera) bio bi jos veci ali i radi toga covjek je ostavio veliki trag kao borac vratio se je uzeo Svjetsko s Realom 4 godine bio u samom vrhu.3 puta najbolji igrac 2 svjetska i jos puno toga..a to je sto se udebljao i sto su ga svi za..j.e.b.a.v.a.li nisu bili ni svjesni da covjek ima probleme s stitnom zljiezdom tako ness pa zato dobija kilograme ! BTW lijepo je vidjeti ovakvu utakmice sve tolike najvece legende fudbala na 1 mjestu.Figo Zidane Ronaldo itd !
ronaldo je 2 puta od 1998 do 2001 imao teze povrede koljene znaci 3 godine nije ni igrao neki su mislili da se nece ni vratiti fudbalu i opet se vratio i bio najbolji igrac svjtskog prvenstva 2002 i prvi strijelac spanske lige te sezone , a pogledaj danas ove igrace cim se jednom malo teze ozlijede nisu nizasta,PRIMJER> TORES.
Igrao je i BARBAREZ ali se izgleda nije dojmio autoru kao petric,olic i treci hrvat koji je igrao(op.a.ilicevic).FUCK
http://www.hsv.de/externe-links/live-ticker/?eventID=4881 naravno igrao je i barbarez :)))
ti si glup. ovaj Ronaldo je bolestan covjek ,informisi se hajvanu, al ti nemas pojma o fudbalu i fudbalerima,
Je.bo vas Ronaldo(brazilski), znao igrat fudbal 3 godine i posto pjanica i narkoman, vidi ga sad, kr.me debelo pravo. Cristiano Ronaldo samo popravlja ime Ronaldo u svijetu jer on je pravi igrač, a ne ko ovaj narkoman!!!
Jadno za novinarstvo a svaka cast barbarezu koji je igrao !
http://www.sportal.rs/news.php?news=64467
jooj ronalda zgembe ali je radio carlame u svoje doba to je strasno bilo
\'najposjećeniji portal u bih\' hapa tekstove sa hrvatskih sajtova i tako nam uporno prenosi nesto sto se nas ne tice. jel to tesko provjerit jel igro Barba? profesionalizma i govana.
Ja sam u dobrotvorne svrhe pofanfo citavom stadionu, sta ces humanitarac sam... Al nije to nista, jednom sam fanfo svom caletu i njegovoj dvoici brace momentalno. Uh sto je to show bio....
Prodajem piliće ... 061-400-130
po ocjeni goal.com-a dzeko je najbolji igrac utakmice