|

"Ronaldo i ja otišli smo zbog navijača"

"Ronaldo i ja otišli smo zbog navijača"
0
T
Totalsport
17.2.2011. u 16:51
9
komentara
0

dijeljenja
"Ronaldo i ja otišli smo zbog navijača" Roberto Carlos (Foto: Arhiv)
Pritisak navijača najveći je razlog zbog kojega je Ronaldo rekao "zbogom" nogometu, a Roberto Carlos Corinthiansu. Tvrdi to sam novi igrač ruske Anži Mahačkale.
Iako je nekad najbolji nogometaš svijeta na press-konferenciji za novinare svoje penzinisanje objasnio gubitkom borbe sa zdravljem, njegov bivši suigrač iz kluba i dana provedenih u brazilskoj reprezentaciji kaže da to nije baš tako. Barem ne u potpunosti.

"Navijači su dio razloga zbog kojih je Ronaldo otišao. Znam to, čekao je mene da ja donesem odluku pa da i on može napraviti isto. Ljudi ne bi trebali prolaziti kroz takva neugodna iskustva", kazao je Carlos.

Corinthiansovi navijači reagirali su gnjevno na ispadanje kluba iz kvalifikacija za Copu Libertadores. Svoje su mišljenje izrekli grafitima na klupskim zidovima, ali i automobilima u vlasništvu igrača. Nije ih smetalo niti to što Roberto Carlos, zbog povrede, spomenutu utakmicu nije ni odigrao.

"Da nisu tako reagirali ja sam bio spreman odigrati još jednu godinu za klub, produžiti na 2012. To što se dogodilo bilo je ružno, a ja sam se osjećao užasno. Kažnjen sam iako nisam ni igrao", kaže Carlos i dodaje:

"U nogometu sam već dugo i znam da Ronaldo nije proglasio kraj zbog povreda. Stao je zbog uvreda navijača, koji zapravo to niti nisu, i koji su na zub uzeli njega i mene", zaključio je bivši lijevi bek madridskoga Reala.
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...