Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne radi se tu toliko o parama, nego u Madridu nikad neće imati status kod navijača kakav je imao u United-u. Tamo su mu se klanjali i pjesme mu pjevali, dok toga u Realu nema.
ćuj nezadovoljan... pa šta bi ti majketi?
Ceka i on da ga Barsa kupi, il mozda da navijaci Manche skupe milijardu :)
Da nije zadovoljan postojecim, ne daj Boze :)
http://www.marca.com/2013/06/05/futbol/equipos/real_madrid/1370438997.html Malo bolje trazite informacije :) Ronaldo ce produzit na jos 2 godine :D
Ako ti je "marca" pouzdan izvor informacija, dalje od klix-a ne trebaš ni tražiti.
I sad cete vi svaki sledeci dan pisati ''ronaldo jos uvjek ne zeli govoriti o novom ugovoru '' :D isti tekst drugi dan :)
Vedo, Vedo, idi bolan zagrijavaj se, valja u petak igrat tekmu :)) a ne po klixu da saras hahah P.S nemojte mi samo komentare sad e nije to pravi vedo i tak to xD
ne brini ti nista , vedo daje 2 komada :)
Mourinho 2007: "Cristiano Ronaldo je teško derište koje se samo baca po terenu. Ne znam da li je to zbog teškog djetinjstva kojeg je imao, ali mu nedostaje zrelosti." Mourinho 2011: "Cristiano Ronaldo je najprofesionalniji nogometaš kojeg sam vidio. Odličan je primjer djeci današnjice." Mourinho 2013: "Cristiano Ronaldo misli da zna sve najbolje. Kada pokušam da mu nešto objasnim, ignoriše me. Misli da je najbolji tehničar na svijetu."
i ti si malo preupakovao izjave.tehnicara nije spomenuo
Ma to sam pronašao na fejsu pa zalijepio i ovdje...