Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fakat pes ko da gledas covjece, ma on i Messi, fudbalski genijalci, sto jest jest
Ronaldo – ovo je bilo kao kad igram PES na kompu i stavim težinu na easy…ludilo.. :) )
Cudo od igraca, svaka mu cast!
Legendarna utakmica.CR fenomenalan. Pun zelje za igrom.Finte,driblinzi,osjecaj za gol a o njegovoj brzini da i ne govorim.. Vec u rpvoj godini je najbolji igrac Reala. .Definitivno najbolji igrac danasnjice!!!
Fantastican igrac, jednostavno on i Messi su svjetlosnu godinu ispred svih, sinoc je dobio ocjenu 10 na player ratings, zadnji put je 10 dobio Mesi protiv Arsenala. odrzava Real u zivotu i bukvalno se sam bori sa Barsom za naslov. Kapa dole majstore!
igra skoro ko dzeko
Vjerovatno najbolji fudbaler svih vremena! Bez ikakve sumnje... Uzmite u obzir da je tek ove godine dosao u Real i uzmite u obzir broj propustenih utakmica zbog povrede... jednostavno ispred svih!
Pu... \'bem mu mater ljigavu... mrzim ga, ali igra za 10... sto jest jest.
ronaldoooooo ma najbolji si, kakav messi