Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko ce drugi, ako real osvoji ligu sampiona onda lagano ronaldo osvaja..
@nemampojma a sta ako ne osvoji LP?
Još da trećeg juna uvali jedan pobjednički iz penala ili ofsajda i ko bi onda bio ko on ?
Naravno da je favorit, 40 golova dao sedmu sezonu za redom,niko to nije uspio do sad.Da ne spominjemo koliko vaznih golova dao kad je najvise trebalo sto u prvenstvu,sto u ligi prvaka gdje je sve rekorde porusio najbolji strijelac 104 gola,najbolji asistent 31 asistencija.Posebno ubitacan od januara do maja kad se lomila sezona.Prvi dio sezone prespavo dijelom zbog povrede zadobijene na euru,jos ako osvoji ligu prvaka zlatna lopta 100 posto njegova.
Gigi je zasluzio da ode kao car. Prekucao sva moguca takmicenja :D
@therat ma Casillas je isto legenda ali jedan je GIGI pa ovaj mangup u 40toj godini zivota brani kao da mu je 25 Mislim Alaim je Alaim xD hahahahhahaha
kada ce odbrambeni ili golman dobiti zlatnu loptu?? ja bih je dodijelio buffonu ukoliko bi juve osvojio ligu prvaka
Pa ovaj folirant nije najbolji ni u svojoj ekipi. Ispred njega su Ramos, Marcelo i Carvajal. Pojavio se protiv Bayerna uz pomoc sudija i raspalog Atletica nabili. U svim ostalim utakmicama prosjek mrtvi. Niti je najbolji strijelac niti asistent ni Lige ni LP. Svi znaju da je Messi najbolji igrac svijeta da ovaj da i 100 golova, mada bi trebalo dati Buffonu. Covjek je legenda i jedan od 3 najbolja golmana svih vremena!
@ante k Bayerna je unistio drugi zuti za Vidala i ne iskljucenje Casemira, poslije toga golovi su totalno ocekivani. Protiv Reala igrati sa 10 igraca nema ni potrebe.
JEDAN JE BUFFON, FORZA JUVE
za Buffona !
e i ovo je sve otislo u ku... dobie onaj ko osvoi ligu prvka frajer jest majstor al ove sezone ga nije bilo vise dzeko dao golova od njeg ccc uefa mafija
Nisu bitni samo golovi, gdje je roma sa dzekinih 30+ golova? Nema je nigdje djaba mu golovi. Ronaldo samo bajernu dao 5,atletiku 3..itd. Odveo real u finale LP, uzeli prvenstvo, iz ekipe reala on je najbolji, logicno da ce on i dobiti ovu nagradu.
bilo bi tuzno da je osvoji
Tesko da ce golman osvojit ovu loptu
Kod nas bi ako je iz nacionalne stranke i GOLMAN MOGAO ! Ma i tata bi !
Zasluzeno.
Po meni Ronaldo nije zasluzio. Al eto oni gledaju sta je ko osvojio. Najbolje bi bilo dat je Buffonu.
Iako navijam za Real i gotivim Ronalda dao bih zlatnu Buffonu, mislim da je zasluzio napokon.