Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cristiano Ronaldo, gospodin, ljudina, igračina, karakter...
daleko najbolja ekipa evrope pa i svijeta,daleko.
MESSI MESSI MESSI MESSI i aBd opet MESSI, a vi lijecite svoje bolesne mozgove kad poredite MESSIJA sa ovim prosjecnim igracem
..sta je to ba toliko djece na portalu..
http://www.facebook.com/BihSportNews?ref=hl Pridruzite se i saznajte sve novosti vezane za BH Sport :)
haj nek mi se jave moji madridisti da ga zajedno bacamo na golo tijelo ronalda kako se tušira. jel tako da je najsexy, najzgodniji od svih fudbalera?? naravno da je tako.. mi madridisti volimo sexy zgodne fudbalere jer smo skriveni pripadnici LGTB populacije.. Ćiao :*
I onda ga porede sa Messijem . :)
E moj Casillas, daleko si ti jos od Gusinog rekorda ;)
Svi vi koi govorite protiv Messija svako bi htijo da bude kao on od vas. Ali on je majstor svog zanata i uvjek je bolji od Ronalda koi umije samo rokati po golu pa šta uđe uđe.
Ja ću dat 1000 golova, samo ako Inijesta i Xavi ostanu u Barceloni. Dat će mi i PlatiMi još barem 5 zlatnih lopti, ma ima da se proslavim.
Pa normala, da su najbolja ekipa svijeta... Neko kaze Barca najbolja svih vremena ( hahaha smijesno ) ! Pa Barci treba jos 500 godina da stigne Real u svim segmentima. Real ima vise titula Evrope, Real ima vise titula Spanije, Real ima vise titula Kupa Kralja, imaju vise pobjeda u medjusobnim duelima... REAL JE PROGLASEN ZA NAJBOLJI KLUP STOLJECA ! Mala je farca za veliki MADRID ! :)
Dat će njih Ronaldo još 300 jer je najbolji igrač svijeta i uz Zidanea i Ronalda brazilca najbolji ikad. Ali džaba sve to kad FIFA (MAFIJA) želi od Messija napraviti mit. Kad već nisu uspjeli sa Peleom za kojeg su nas uvjeravali da je najbolji iako je za protivnike imao mesare, pekare frizere (naravno, čast tim profesijama) shvatili su da brzo trebaju naći novog koji je miran, poslušan "fin". Ali su se zeznuli i izabrali pogrešnog. Cijeli svijet zna da su 2010 ukrali zl. loptu Xaviju i Sneideru, a 2011 i 2012 Ronaldu. Oni jednostavno žele da u budućnosti kažu pa da to je taj Messi koji je osvojio 4 puta zaredom zl. loptu, a svi koji se sjećaju tog vremena znaju da je to nezasluženo. Ipak mogu da rade šta žele, ali mi istinski poznavaoci i ljubitelji nogometa smo svjesni da je CR7 vanzemaljac i da se neko kao on, Ronaldo (brazilac) i Zidane rijetko rađaju.
vraca se real u formu ! gu..zit' ce sve do kraja sezone ! :)