Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne znam sra bih rekao mozda je covijek u pravu mozda ne. ali ipak bi trebao zvati majstora kakvo je to sp bez velikih igraca pa nek ulazi bar po 45 minuta, ima mjesta za njega u ekipi kao i za Ronalda ne moraj biti udarna postava ali neka ih tu radi citavog dvijeta koji vile fudbal i uzinaju godisnje odmiore radi sp.Da Boze molim te da pozove ovaj dvojac.
Steta je zaista sta Dunga radi od jedne reprezentacije kakva je Brazil. U ovom sastavu ja vidim samo jednu pravu zvijezdu a to je Kaka. Adriano se polako vraca, Robinho je propao a smijesno je sto nema Pata, Ronaldinha ili cak debelog Ronalda koji je 6 puta veca legenda od Dunge. Brazil igra dobro ali zahvaljujuci Kaki i Fabianu a ne Dungi koji cini mi se radi sve da bi unistio ovu repku. Steta
sta ti znas majmune jedan glupi, kad bi s brazilom osvojio tri svjetska prvenstva, nikad neces biti ni R od Ronaldinja. niti tako popularan ni takav umjetnik, glupane. vi neki selektori i k.u.r.c.i, citav svijet zeli da on igra samo ti se nadjes pametan i ne uklapa se u tvoje planove. sta se ima uklapati bog te ubio dabogda, lik je carobnjak s loptom, jesi li ljubomoran na njega ili sta je u pitanju?????