Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta sto je propao, covjek koji je igrao najljepsi fudbal u historiji
@sarmagedon Nije propao. Da je propao nebi platio kauciju od 1.6 mil. Problem je sto nije placao poreze u svojoj drzavi i sto mu drzava nije dala da izvadi dokumente. Kao kod nas ako imas kazni saobracajnih ne mozes registrovati auto ili odjavit. I on je falsifikovao dokumente kako bi otisao u Paragvaj na promociju knjige misleci da mu je to isplatnije nego platiti milione poreza
kralj bio i ostao.
E imao sam visoko misljenje o tebi,sad vidim da si jedna velika gluperda cutav svijet te zna i pokusas preci sa laznim dokumentima.Sto jest jest meni si jedan od najboljih igraca svijeta ikada a najljepsi s fudbal igrao to definitivno.
Zasto se niko ne moze registrivati na vas forum, to vi neka elita ili sta????
Došao u zatvor bio da im malo fudbala pokaže 🤣
KRALJ
jasto ovi medij lupetaju, zar ne rekos te da ce messi platit, kao oni hababi
Prosuo zatvoru biciklo kroz noge 😄
koja glupost, platis tolike pare i opet moras na sudenje, ma glupost je dovest se u takvu situaciju
Sad ce ga u Brazilu otjerati u kucnu izolaciju od 28 dana
I Paragvaj je pravna država. Da je ovdje to uradio rekli bi gdje njega da hapsimo?
Svi dobri ljudi puni duha zavrse ovako. Moras biti egoista i samo sebe gledati da bi te i drugi pratili i cijenili.
Koji su ti planovi Ronaldinjo? Gdje ćeš sada? 😮
Hajde u BiH ovdje ćeš biti king
Sto ba pusten, a krivotvorenje dokumenata, lazni identitet, to nista? Evo izgleda i tamo pare cuda rade, ne samo kod nas u BiH!