Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipicni brazilac, dok ima milione trosi na qrve,alkohol provod, ne ulaze u biznis i zavrse ovako po zatvorima, u dugovima...
@migrantsyriauskbih seljacina, tolike milione spisko ni na sta. Sad je tamo gdje je nanijetio
@migrantsyriauskbih tipicni bosnjo sjedi za tastaturom bez marke u dzepu i sere po svemu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Frajer osvojio WC, LŠ, pio, pusio, drogiro se, radio sta je htio, nek i ovo proba...
Ja molim sve nase politicare da prestanu smrkati kokain, jer im je ovaj ego od njega, nema od cega drugog biti, vidite vi ste neobrazovani ljudi i kokain vam samo skodi. Molim vas da se pocnete drogirati LSD-en ili gljivama ili pusite barem travu, kokain vam nikako ne odgovara, pogotovo lose utjece na neobrazovane ljude!
ako je ovo na slici zatvor ja sam rambo....
isto kao i adriano
svi hoće da ga karaju
Ziva legenda
Kakav je samo bio fudbaler. Posljednji samba igrač u bukvalnom smislu. Ali očito je da je mentalno slab. Šteta.
Prešlo mu od Maradone.Nekad se očešo o Maradonu.
Gotiva, bolje mu nego kuci