Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko li bi on sad vrijedio u doba padavicara Neymara.. legenda
pravi sportista, primjer djeci, nešto ko fedex i tenisu
navijač se jadan izgubio kada je utrčao i nije znao gdje se nalazi ronaldinho , pa mu je ljudina prišao i pozdravio se
GIGANT uvijek bio i ostao. Za mene u top 3 najboljih igrača na svijetu ikada.
tek za 200,300 godina nek se pocnu vodit rasprave oko najboljeg igraca svijeta...jer do tad nema smisla raspravljat...nisu bitne zlatne lopte,trofeji lige prvaka, svjetskih prvenstava il sta ti ga ja znam...ovaj covjek je preso igru i sumnjam da ce ikad iko bit bolji od njega..generacije koje su ga gledale u PSGu, Milanu, Barci znaju ko je i sta je Ronaldinho...a ove nove generacije mogu dr;k:at na mesija i ronalda koliko god hoce...
Bilo je ljepota gledati kako igra. Žao mi je što mu je karijera već sa 30 počela opadati. Mogao je bar do 35 da ostane u Evropi i uz trud pruži još dobrih partija.
Čovjek koji je "igrao igru", baš onako za svoju dušu.
ronaldinho je kralj
@ekvivalent jok jaro,Ivica je...