Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta i mi iz F.K.virsla nismo primili plate pa se ne bunimo :D
Dodji u BiH na jednu sirotinjsku KALJU !
Cuj u Grcku ligu, hahhaa grci ne mogu Muslimovica da placaju, onakvog igracinu a mala plata, a tebe dan placaju koji hoces bar 10-15 puta vise od njeg, hahha smijesna vijest koja je kopirana OPET sa nekog hrvatskog portala.
JESI LI KADA POKUSAO SE LIJECITI ?
YEDI G O V N A MA T ER T I J E B E M U USTA DA JOJ P I C K A PLACE .
Dodji u Nk Selju bar ces imati za buhtlJi i kiflJi xD
hahahahaha STA MOZE POKVARITI VAS REKORD??? STA VASA PORODICA MISLI O TOME??? HAHAHAHAH
obriši se oko usta,curi ti ko ronaldu
nea veze zubonja, sad ga d.r.k.a.j na miru hebo fudbal ;))
\"manijak\" i \"HZ Forever\" i njihovi komentari su najbolji dokaz ovome: Postavljamo standarde, NABIJAMO KOMPLEKSE, HZ\'87!
Hajde ba raja da se skupimo da mu posaljemo neki lanc paket...
Potresna vijest!!!
nije valjda zbog neimaštine počeo snimati sam sebe i pustiti da snimak \'\'procuri\'\' na internet...a mogli bi i pitari tako namaći za viršle
sad mi je jasno sto isteze pitna mjesto da zigu.
propo ko dzeko