Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, Messi igra najbolji fudbal nego sto je iko ikad igrao. to sto je argentinu vodio klaun ( maradona) i sto kao ekipa ne mogu osvojiti SP, ne umanjuje Messijeve sposobnosti. Ovo je najbolji igrac ikad.
dakle, kad messi pobaca i napravi levatima petoricu - šestoricu protivničkih igrača i zabije gol, za to su zaslužni iniesta i xavi?
Joooj majko moja!!! Ronaldo i Jordan u isoj rečenice! E sad mogu reć da sam sve čuo! Ronaldo nije osvojio Ligu prvaka nikad. U tom takmičenju mu je plafon bilo polufinale i to jednom.
Nisam cuo gluplju izjavu na ovom portalu od tvoje, pa je zbog auditorija moram ponovo citirati: \"A šta je to živ bi Ronaldo u klupskom fudbalu posebno osvojio?\" Hehheheh - pa pitanje je sta nije osvojio. Evropski i svjetski prvak na klupskom nivou, osvajac i (tadasnjeg) Kupa UEFA i Kupa pobjednika kupova, svjetski prvak (2 puta; i ako je 1994 presjedio na klupi); 2. najbolji strijelac na SP svih vremena; osvajač Kopa Amerike, 2 puta FIFIN igrač godine (ponavljam pogledaj njegovu konkurenciju tada, a pogeldaj Messijevu sada - ne moze se porediti); igrao u 3 evropske lige podjednako dobro.Evo ti izvora informacija: http://en.wikipedia.org/wiki/Ronaldo da ja ene nabrajam dalje fino otvori link pa pogledaj i uvjeri se sam, a sad ako ne mozes podnjeti cinjenice (argumente) onda ti ja nisam kriv.
imao je Messi od koga uciti, steta sto nikad nece bit kao on...Ronadinho...a Pele i Romario mu mogu duvat bond...obojci ustvari (Ronaldinh pa ostali....)
alo ba djeco imate po 12 godina i komentirate fudbal i najjaceg svih vremena, messi haha ludilo losh bezz xavija i inieste zato nece ni da ide nigdje iz barce, nema on jos ni u pola karaktera za vodju svog tima a da ne pricam o reprezentaciji, kao st su najbolji nekad imali.Samo jedan u nizu koji hara barcelonom a kad i ako ode iz nje nema ga nigdje.......Razumijece onaj ko stvarno prati i zna sta je fudbal a ne samo driblanje.
1.RONALDO 2.------------ 3.------------ 4.ostali nogometasi
* * * * ovo je sve smjesno za ronalda fenomena! * * * *
najkompletniji igrač ikad je ronaldo brazilski. ne mogu da vjerujem kako zaboravljate onog lika, imao je tehniku, brzinu , šut , prodornost, visinu, znači sve, i lik je osvajo sve, igro je u nekom zlatnom dobu reala, gdje realu nije mogo niko ništa. mesi jest najbolji sad , al mu fale trofeju itekako sa argentinom i definitivno mu fale ćavi i inijesta, osjeti se. neučinkovit je. tekst je sasvim OK
Itekako ima dosta da radi. Mesi još uvjek nije kompletan igrač. Koristi svoj rast i brzinu i ništa više. Glupo bi bilo da ga sad proglase najboljim igračem svih vremena.
@ as Tako si gl,up a nastavljas pisati komentare. Halo bolan de,b,ilu, tada su postojali specijalni igraci za lomljenje noge a o varanju reprezentacija i zatvaranju jednog oka kod sudija da ne pricam. prestani prvo sr,ati u pelene i procitaj malo wikipediju te pogledaj malo Peletov film pa onda s,e.ri. Lik nikad nije igrao u Evropi jer je proglasen nacionalnim blagom i nisu ga htjeli pustiti a ako je tada bilo ikakve jace ekipe od Santosa onda eto ni Barca danas nije najjaca, a uvjerljivo jeste. Danas jesu jaci igraci nego prije, ali se opet gleda uspjeh, zato Ronaldinjo nije najjaci svih vremena iako zna sve fore. Sta mislis ko je Xavija, Iniestu i Messija naucijo tim trikovima. 1000 golova su Pele i Romario utrpali. Messi nije ni pola toga uradio a vec je najbolji svih vremena, al u qu,rcu
ma zidan je najjaci svih vremena!!!! pa hase xD
zašto svaki e-b-e-n-i- Brazilac ima potrebu da šalje svoje klipove Leu???jbt,sutra očekujem i da Marciano poruči Messiu kako ne može biti najbolji na svijetu ikad jer nije nikad osvojio Premijer ligu i da će mu poslati svoj video s gostovanja u Žepču,Trebinju,Sarajevu,Gabeli,Modriči i ostalim bh selendrama
Momak ima sve, od driblinga, pasa do zavrsnice. Pusti mi komentare prepotentnog Pelea i Romarija koji je lazirao svoje pogotke u seoskim ligama. Pele je igrao kad se igralo s loptom od carapa ba, smijesan je tad fudbal bio. Sad se igra atomski fudbal a Messi je najbolji. Ako cemo o driblinzima onda niko Ronaldinhu ne moze pera odbiti. Jednostavno Messiju je 24 godine a najbolji je. Pele i njegov marketing i njegovi dokumentarci su smijesni! Visca Barca, vise od kluba!
Pa sta je to Romario sebi umislio, pa se sam svrstava cak i ispred Maradone. Sad ispade da su veliki samo oni koji su osvojili Svjetsko prvensto. Pa Liga sampiona je bolje takmicenje od Svjetskog prvenstva. Messi je vec odavno bolji od Romarija. Ako pogledate trofeje, pa ni Maradona se ne moze pohvaliti da ih je puno osvojio. Ne moze se ni porediti ono sto je Maradona osvojio s Napolijem u odnosu sta je Messi s Barcelonom.
MESSI ----> NAJJACI IKAD !!!!!!!!!!!!!
Ronaldo je u fudbalu uradio isto ono sto i Jordan u Kosarci, podigo igru sa jedno nivoa na drugi, svi ovi lajavci i zvjezdice budu i prodju samo ce jedan zvjezda sijat uvijek u ovom sportu a to je R9