Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi je prekuco fudbal za sve njih
Ovi fudbaleri što stariji to luđi.
Ja bi uvrstio Bakira Izmetbegovića među najbolje političare svijeta.
Kao prvo, tesko je usporediti igraca koji je igrao 1986 i nekog koji igra sada. Ja licno mislim da je "dovesti" Maradonu iz 86e godine u danasnje vrijeme, da bi mu noge slomili i to za 10 min. Covjek jeste bio igracina, i on i Pele. Ali pogledajte odbrambene igrace, pruze nogu pa ako uhvate , super, ako ne, nikom nista. Danas ti uleti neka budala pa ako nisi brzi sa driblingom nego on bez lopte ode noga. Moje licno misljenje, najbolji 5 svih vremena: stari Ronaldo, Ronaldinho, Messi, Zidane,
i jos jedan. Redoslijed je sasvim slucajan, jer je sada tu tesko reci ko je bio bolji. Realno gledano, ako se sve oduzme i sabere vjerovatno Messi. Ako se ne uzima u obzir uspjeh ni ti period koliko je dugo trajalo (vec samo igrac i lopta i to u najboljem periodu, bez obzira koliko dugo), onda vjerovatno Ronaldinho. Htio sam jos reci da Romario definitvno ne spada u najboljih 5 svih vremena (objektivno!) isto kao ni Neymar (koji je super igrac i bolji od Romarija.
@lik5 bili su najbolji u tadasnje vrijeme. al haj ih usporedi sa ovim danasnjim. pogledaj kako je bilo kad napadaju napadaca pa mi reci kojim napadacima je teze bilo proci, ovim danasnjim ili onim tadasnjim??? Pojma nemas, al nema veze, nek si ti nesto rekao!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svak ima svoje misljenje