Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad sam vidio da na sp 2010 u sastavu brazila igra zlatna kanta serie a sezone 2009/10 a ne igra ronaldinho jer je ovaj zadnji vezni, kad sam vidio da grafite ima mjesta a l.n. ronaldo nema iako ga cijeli brazil trazi u reprezentaciji znao sam da oni na tom prvenstvu nemaju sta traziti, jer idu od svoje filozofije (majstore, genijalcie i carobnjake koji su ih godinama krasili zamjenjuju kojekavim nazovi radilicama na terenu, mesarima i slicnim igracima). brazil sa takvim igracima nikad nije znao igrati i da bi brazil igrao na najvecem nivou tu moraju biti majstori koji se zabavljaju na terenu.
Slažem se u većini onog što si napisao, osim, za Urugvaj. Pa oni igraju tipični talijanski katanaco, i ne vidim šta je tu lijepo. Srce i dušu imaju i druge reprezentacije, ali meni bez ljepote igre to ništa ne znači, a Urugvaj nema nikakve ljepote u igri i osjeti se da su im Talijani donijeli tu igru i da su im veliki broj građana potomci talijanskih emigranata!
renesansnakraljevstva.com pridruzite nam se :)
Ako je suditi po rezultatu Barca - Santos, čovjek je realno u pravu. Ne vidim što se ne bi mogao Brazil porediti sa Španijom, prije bi se reklo da se Španija sa Brazilom ne može porediti, ipak su oni osvojili 5 titula.
Brazil je nekad bio fudbalska velesila zbog svog načina igranja. Jednostavno su ih svi voljeli jer su igrali dušom i srcem, pa nekad su čak tako igrali i na uštrb rezultata. Dok su oni umirali u ljepoti, gaučosi su igrali upravo suprotno od njih - onako rečeno: antibrazilski... Nakon SP-a u francuskoj kad su pogazili fairplay i kad im je rezultat postao prioritet prestao sam ih cijeniti - tad su se izjednačili sa argentincima...od tad ih ne volim, jer forsiraju antifudbal i reklamiranje, pogotovo što se kriju iza stare slave, a mentalitet im je klasični ciganski! Moj favorit broj jedan sa tog kontinenta je postao Urugvaj, jer oni jedini igraju timski, srce i dušom što je nekad krasilo to podneblje kad su brazilci carovali. Uništio ih je novac!
Realno, ti nisi dobar.
Da si uporedio Brazil i Englesku il Brazil i Francusku pa hajd al\' gdje si naš\'o poredit\' Brazil i Španiju, Špancima niko nije ravan.....sve dok imaju Xavi-a i Iniestu