Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastasic je mozda najveca prevara u posljednjih 5-6 godina.
ne lupaj momak igra super..to sto ima neki kiks, je sasvim ok jer ga imaju i jos veci igraci od njega poput Ramosa,Boatenga i ostali
@PiratBLRS On u prosjeku ima neki kiks u svakoj drugoj utakmici u Schalkeu. U proslom prvenstvu ih je kostao brat bratu 15 bodova, ali mislim da mu je to bila i posljednja sezona u prvoj postavi. U MC se to nije toliko uzimalo za zlo jer su u pravilu davali vise golova nego sto je Nastasic mogao napraviti gresaka. Kada ti jedan od najboljih svih vremena, Rio Ferdinand kaze da si promasio zanimaciju, onda to treba shvatiti ozbiljno, a to je rekao za Nastasica.
roma propala ko kauc sve bitne igrace prodaje.Slijedece sezone ako budu u top 7 na konju su
Jedini bitan igrac kojeg su prodali je Salah, covjek sam htjeo ici, nije rob. Ovo ostalo su nebitni igraci. Rudiger kad je bio povrjedjen nije se toliko osjetilo, a ni Paredes nije nesto posebno bio, cesto na klupi.