Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekontam kako ono Dzeko fuli u 80 i nekoj minuti. Mislim stvarno onoliki gol i fulis ga sa 5-6 metara totalno
Dzeko vise gola nece dati, ostace na 10 golova, Icardi ce tamo nastaviti davati, a i Salah. Dzeko tarabo, dajes golove na srecu.
Zalosno je kad ljudi koriste jednu jako finu sportsku disciplinu kao nogomet-fudbal za lijecenje kompleksa, frustracije ili nacionalne svrhe...Icardi je danas postigao golove u 89-penal i 92...Salah jedan na odbijenu Dzkinu loptu...Edin ce na kraju sezone biti prvi strelac Serije-A...
on daje na sreću a ti ni tako. sjedi i drkaj za tastaturom,zavidi,a on uzima milioine. dobro je stručnjak sjedi i drkaj
91 km dzeko gol i nista pa ..
91 km dzeko gol i nista pa ..
Dzeko ti si dio ekipe i zajednicki ste ih oderali. Ideš u Grčku sa momcima po 3 boda ako Bog da.
ako Karina da...
Roma zasluzeno pobijedila prosjecnu ekipu Bologne...frustracija je bilo gledati kako Dzeko majstorsi uposljava suigrace umjesto oni njega...idemo napred legendo bice golova uskoro akobogda...nadamo se protiv Grcke.
ako karina da....