Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roma - Sevilla finale
Bar su sredili da neka engleska ekipa konačno vidi polufinale😂
Ovaj Bayern nije ni u hali gladan
Sve je do Amre. Daje Amre daje Dzeko
Ne znam sto svi vide city u polufinalu KLOP , SALAH i FIRMINHO CE DA IH "KLOPNU"
Juve odigra sa svakim preko dvije tekme i moze svakoga ppbjediti. Jedini minus ne igranje Pjanica i Mehija, ali vjerujemo da ce fudbalski mag Max nesto iskombinovati. Idemo uzeti. FINO ALLA FINE FORZA JUVE 💪💪🏆🏆🏆
@ante...tacno. A zssto recimo ne bi zakazao. Los dan imaju, povreda. Ramosa samo jedan karton dijeli od zabrane nastupa u revansu. Mali milion sitnica moze da odluci pobjednika. Al jok, mi klixovci stucnjaci znamo najbolje. Ja samo znam da ce biti tesko ali isto tako da nije nemoguca misija.
...a Hasanov Bayern protiv Seville
Nikad necu zaboraviti onaj produzetak od 15 minuta spanija - bih. A mi vodimo 1 prema 0. Sudija sve ti ebem. Od tad vise fudbal ne pratim.
Ja od ofsajda protiv Nigerije.
steta za Real
Zavalit ce ga Dzeko Amri mozda
Nema kukanja , treba igrati.
nastimano roma ide dalje
Sad kad bosanskohercegovački klix stručnjaci počnu davati stručne analize...
Barca,Bayern,Real i City prolaze
Ja priželjkujem finale Manchester United - Milan, jer imam puno drugova koji navijaju za te velike klubove i smatram da su stvarno zaslužili da budu u finalu, ono, na osnovu historije i činjenice da mi je dosadno toliko da sam ovo napisao.
"FIFA pravila su sasvim jasna. U karijeri je samo jednom dozvoljena promjena reprezentacije i Šimunović je prihvatanjem bh. sportkog državljanstva izgubio pravo nastupa za Hrvatsku. Očigledno da to štoper Celtica nije znao. Njegova želja je oduvijek bila Hrvatska, ali sada neće moći da nastupa ni za jednu selekciju. Za BiH neće, za Hrvatsku ne može i stražnjicom je zalupio vrata na obje strane." KO TI JBE MATER :)
Meni je najgore sto se srusio pjesacki most na Floridi...
Valja opet gledati kako korumpirani Luka našem finom Pjanketu kroz noge loptu provlači..