Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da u Romi igra 10 ko u repki nebi ga nigdje bilo.Mora ga Mesa vratit nazad na poziciju koju igra u Romi.
Nema potreba da ide prije narednog ljeta. Roma može do skudeta a i u LP bi mogli nešto napraviti ove sezone.
Pjanić: "I ja bi 'vako ko Rakitić baa"
Miralem mora ojacati gorni dio tijela, prevashodno ruke, stomak i leda. U duel igri je veoma bojazljiv i nesiguran. Mislim da bi mu to dalo stabilnost na nogama i mentalnu sigurnost.
Pjanićev promašen penal protiv Cipra nas je doveo u ovakvu situaciju. da ga vidim ja bi mu reko "Ša je miraleme,Ša je, Ša je brato tobra tebra brate" Kome se ti kofrčiš, a Miraleme, a?' nauči pričat i R izgovalat.. Šta ima tebra a?
A za reprezentaciju taraba.
u repki iza sebe nema de rossia i naingolana.to nikako da ukapirate. a ni u romi nije bog zna sta,to sto zabije iz slobodnjake nije nista.previse ga dizete u nebesa
tako je,nekako je mlak,nije brz,kao da se vuce na terenu,kao da je nekad odsutan na terenu
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
PA NIJE MESI JARANE
NE ĆE PJAN KE NIGDJE IZ ROME, NIGDJE IZ ROME, NIGDJE IZ ROME.... NE ĆE PJAN KE NIGDJE IZ ROME...
Da hoće bar 50% igrati za reprezentaciju kao za Romu što igra dobro bi bilo. Ne znam šta je bilo od onakvog našeg zmaja. Nadam se da griješim što kažem da ne daje ni 50% za reprezentaciju.
Mozda se ne uklapa u sistem igre reprezentacije. Roma igra igru posjeda i tu sve Pjaniceve sposobnosti dolaze do izrazaja. Nasa reprezentacija nazalost nema toliko kvalitetnih igraca da igramo takvu igru. U svakoj utakmici u kojoj je protivnik igrao jak pressing nas zajedno sa Pjanicem nije bilo nigdje.
Prije mu je odgovarao taj sistem igre, al' hajd' opet kažem nadam se da griješim....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)