Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak odigrao 20 utakmica i konstantno najbolji bio,a ovi napišu 4 utakmice......HAHAH
mali vec odigrao 20 meceva u sezoni. a 4 m.
ne ne "kupus" Pjanić neće u Mainz on će kod tvoje ma.me!!!
Nije mi ova Roma nikako jasna,jedan dan čitam nude im za Marquinhosa 25 milona,drugi dan 25 miliona za Lamelu,treći dan 25 miliona za Pjanića,četvrti dan da je Destro novi Del Piero,peti da je Florenzi novi Totti itd. Pa gdje su ti rezultati ako su im igrači tako dobri?
Samo mi nije jasno odakle ova informacija : Za četiri i po miliona eura je taj Brazilac uoči ove sezone došao u Romu iz Corinthiansa, te je dosad odradio četiri utakmice u Serie A. Covjek je standardan , sa svojih 18 godina , igra svaku utakmicu u Serii A , i vi napisite 4 meca , strasno ..
Ova vijest je presmijesna.
@Kupus Pjanic ce minimalno tvojoj majci u krevet a za maximalno nismo sigurno to cemo nesto kasnije ustanovit hahaha Forzaa Roma
Evo vam .i. a ne Marquinho hahaha Forzaa Roma
Lazu ba oni hoce naseg Miralema. Prate ga vec godinama, najjaci igrac u evropi, vrijedi vise neg ronaldo i Mesi zajedno.
e ne znam odakle im ove informacije, cuj 4 utakmice, momak im najbolji odbrambeni igrac od pocetka sezone
Pjanić? hahahhaha, sad znamo koga je Barca pratila ipak :) pjanić u Mainz maiximalno
Nigdje veze, odigrao 4 meča i cijena mu porasla za 20 miliona.