Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skroman nego sta,za tolike pare vise nego skroman.
Kako te nije stid reci skroman. I prvi i drugi gol direktno ucestvuje u akcijama. Cijelu utakmicu nosi dva tri igraca na sebi. Moze igrat i centralnog igraca kakav pregled ima. Vraca se u odbranu razigrava..prebili su ga. Dobro nije dozivio tezu povredu. Srami se ..ko bajagi novinaru.
Imo je dekson dvije tri prilike. To novinarima izgleda skromno ,a na ledima nosio 90 minuta dva protivnicka odbrambena igraca,tako stvarao prostor suigracima oz ofanzivne navalne linije. Bolje rec bio je veceras takticki jako koristan. Ne mora uvije zabit gol da bi dobio prolaznu ocjenu.
Skroman nastup?,neas ti pojma o fudbalu
sreća pa je Edin beton,mogao mu je onaj hajvan Martinez nogu slomiti,tata ga hebo....