Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast svakome ko se iz ovog jada i čemera izdigao i nešto postigao u životu.
lako je ukrasti i pljackati za to nisu potrebna muda nego samo da si glup,a za to sto ti radis treba imati muda i boriti se za svoju porodicu,po kisi,po vrucini...ti si za mene pravi mangup u pozitivnom
@Hustler Tako je druže, to se uklapa sa onim da uvijek ima posla za onog ko hoće da radi, a kompatibilno je i sa mojim komentarom, problem je što narod ima vlast (čitaj državu) kakvu zaslužuje, tako da su svi jednako krivi za ovakvo stanje.
Bravo majstore neka si pokazao da klupa nije za tebe
Dzeko je u top 5 napadaca na svijetu u ovom trenutku.31 gol jos dva mjeseca do kraja sezone,moze do 40 komada.
Ne znam zasto sad Spalleti chuva Dzeku na klupi. Ionako su ispali iz Evropske lige. Jedino mozda mu ne odgovara da bude prvi strijelac lige.
MAJSTOR
Super gol! Ima jos 9 utakmica do kraja, i to 27 pojena za sta se bore. Ima jos sanse za prvo mjesto a i za peto.. nek se bore do kraja!
bravo Edine samo naprijed
dzeko ima prcastu cunu
ima soli mi i hljeba
@Schokolade to ti pusio pa znas
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
edin je jedan
Dinamit
Dzekson samo zna zabijat malim ekipama , a kad treba protiv velikih nidje ga
Ne zovi majku malom ekipom
Dzeko je tuk'o junajted, bayern, juventus...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bravo džeksone samo trpaj.
dobarrrrrrr
Klasa.
Dzeko masinerija