Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bježi Džeko na vijeme iz Rome... To je klub koji svakih 25 godina slucajno osvoji ligu.. Ove godine se pojačali Inter, Milan, Napoli, daj Bože da izbore LP
Veci klubovi od Rome su Bologna, Torino, Genova koji su po 5,6 i 7 puta bili prvaci Italije dok je Roma bila 3 puta. Toliko o Romi.
Oko Mahreza je bilo bas dojadilo, te hoce te nece. Kako god, zelim Dzeku da opet bude najbolji strijelac. To je najbolji igrac sa Balkana svih vremena.
@MudzahEdin10 Pa koje bolji ???
@klix_profil Od Bošnjaka Sušić Hrvati Šuker, Boban, Robi, Modrić (jbga, tako je) Srb/CG Mijatović, Savićević, Stojković, Jugović... Treba pomenuti i Ibrahimovića... Sve ovo ne umanjuje činjenicu da je Džeko trenutno najbolji napadač sa ovih prostora, bez konkurencije.
trebaju da dovedu covjeka koji ce dzeku hraniti loptama, ne treba njemu partner u napadu...
Džeko gubi vrijeme u Romi i u Rimu je samo zbog nikad ostvarene manekenke Amre