Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a volim kite, ja sam mali ujko koji mrzi svoju vjeru, ali moram da je volim jer mi je babo rekao da ako ne budem volio svoju vjeru da ce me iskitovati, znate, kad vam gurnu denisa u analcic, pa ja kad mi je dosadno kazem svom babi da ja mrzim svoju vjeru..znate..i onda on mene kituje na hrvatskom stolu u Mostaru..znate..
Ne mislis valjda da je prosjecan Bosnjak sposoban ostaviti normalan komentar. Pa nisu dzaba poznati kroz viceve...
E BAS ME K.U.R.A.C ZABOLI STO SU DOGOVORILI TRANSFER
\"Srbin i Spanjolka = Bojan Krkic \" \"Ruzan ko i svi u podmicenom klubu \" \"Nu ga sto je ruzan! \" pa imate li ista pametnije u zivotu radit?ako nemas pametan,konstruktivan odgovor na tekst(bio on negativan ili pozitivan nije ni bitno)sto ikako komentarises,sta imas od toga?stvarno ne mogu da shvatim ove iskompleksirane umove. kakvih de.bila ima majko mila..
Sve najbolje u novom klubu i da se potpuno afirmisan vratiš u matični klub Barcu,a ovi prethodni komentari i nisu vrijedni komentara
Nu ga sto je ruzan!
Ruzan ko i svi u podmicenom klubu
Srbin i Spanjolka = Bojan Krkic