Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasi strucnjaci bi slicnog igraca prodali za 20 milja i jos rekli dobro smo ga uvalali, samo jedan dokaz da u bosni zive nepismeni i nesposobna stoka
Hrvatski igrači odoše , a naši svi izvikani i uzdignuti kvazi talenti i buduće "zvijezde" završe po Turskoj , Češkoj ili najboljem slučaju njemačkim i francuskim drugoligašima i to u 27,28 godini . Od Djurića , Duljevića , Grahovca pa na dalje .
igraca na klupi prodase za 6 mil eura
mali uopće ne igra u prvih 11, više je klupa nego starter, iako je nesporan talent, previše mušica ima u glavi..mogao je otici za 16 mil, ali ovih 6 je i više nego dovoljno..
ako ode za 1, dosta im ahahaha
velik potencijal, ali zadnje 2 godine stangira. ali još nije izgubljen, ako se opameti.
A koju poziciju igra ovaj momak?
@reha1987 klasični AMC, ni blizu zadnjeg veznog :)