Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je bez Džeke 😎
rijeka sluzi ko topovska hrana u grupi.ako uzmu bod bice dobro do kraja grupe.ni dinamo ne igra nesto.czv povede protiv genta,gent izjednaci srecno iz nekog karambola.katai 44 min precka.ni bod nije los ali ima jos 45min da czv pobedi za nas neugodne belgijance.a sa bodom i 2 boda ili 3 boda u liberecu i gentu czv je jednom nogom prosla a u zadnjem kolu ceka nezainteresovani hofenahajm.steta za precku
Garant suskavac nije dovoljno kasete gledao.
kakve veze safet susic ima sa ovom utakmicom? htio si biti duhovit. ok cijenim pokusaj al brate ispo si glup
Šteta što Menalo ne igra za BiH, odličan igrač.
no dzeko no lost games
@lapi1 jes protiv Cluja u kojem igra sušić
Pa Roma je bolja bez Dzeke nego s njim. Nije on vise na nivou italijanske lige, vrijeme mu je da ide u Kinu ili Ameriku.