Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebbem svim uhljebima u BHTu majku u piccku jer zbog vas ne mogu da gledam Argentina-Nigerija, koja je kljucna utakmica. Prenosite rezervni sastav Hrvatske da se ulizujete Hrvatima, koji vam uopste ne placaju pretplatu, od mene nikad ni feninga zbog ovog necete dobit, neka vas Hrvati finacnciraju. Zbog vas su mi blokirani sve druge TV kuce koje prenose utakmicu i prisiljavate nas da gledamo na BHTu, a koliko se sjecam niste reprezentaciju BIH prenosili, prenosio FAceTv.
Laganica burazeru jbg sta da se radi ali ipak je bio ODLIČAN stream na njihovom sajtu druge utakmice, bez ikakvih reklama i štekanja.. a ovo prenošenje Hrvata, hajmo reć da je korektno jer ipak smo Balkanci.
@TheViper Ma necu da gledam na nekim portalima, hocu da gledam na TVu.. Ne moraju oni prenositi ali neka ne sprijecavaju signal od drugih kanala koji prenose ovu utakmicu. Uskracen sam za jednu fenomenalnu utakmicu zbog ove rezervne Hrvatske i ISlanda. Normalno da cu biti ljut
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve na stranu al gol Messija je majstorija na kvadrat, naravno za one koji su igrali nogomet i koji znaju sta znaci onako primiti loptu, u letu je gurnuti u savrsen for i zabiti slabijom nogom. Po nogometnom sadrzaju, najveca majstorija dosadasnjeg dijela sampionata.
HAHAHAHAHA Hajde nastavi spavati. 😂
tako je sve rečeno
Provukose se opet al nece daleko!
KAKVI SE ONO PENALI SVIRAJU ???
Svijet nije zaslužio da u nastavku svjetskog prvenstva gleda primitivnim ove južnoameričke ciganije
Ne mogu da vjerujem da je BHT prenosio Island - Hrvatska, a Nigerija - Argentina su igrale za prolaz.
@PlayItCoolowski bht je danas fulo obje utakmice
BHT1 treba skroz ugasit...sramota sta rade...fujj
nije ih rojo spasio nego sudija koji nije dosudio nigeriji penal gdje se jano vidilo da je argeninac igrao rukom...ocigledno je bilo da je navijao da argentina prodje dalje nigeriju sudija unistio i protiv hrvatske a i protiv argentine..
...žao mi je Nigerije, ali Mesi valjda ne smije odmah ispasti sa SP. Argentinci su prljavi igrači - namazani svim mastima...
Gdje su sad komentari i naslovi da je Nigerija ostecena za penal ? 😂
pa i nema puni ekipa ove godine, zato su hrvati najbolji
Ma jah samo 32. A ne ko prosli put 32.
Eto vàm sad ofsajd!!!!
steta sto nisu ispali, stvarno igraju negljedljiv fudbal. Skoro sve sto valja je na klupi ili nije ni putovalo za Rusiju kod Argentinaca. Jedino sto argentinci kao i svi latinomerikanci znaju je napravit pravu atmosferu na stadionu, i na njemackom tvu govore da im niko nije do koljena. Steta sto nigdje u Europi nema takve atmosfere na stadionima.
i zamislite na kraju argentina osvoji prvenstvo ;)
Čakir je čovjek od zadatka. On nije svirao penal Bayernu protiv Reala ove sezone zbog igranja rukom Marcela
@nedimhodzic zanimljivo da je za potpuno istu situaciju sudija juce svirao penal za Iran 🤔🤔🤔