Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majstore ovo nije kraj za tebe je to novi pocetak. Ovo je jedna zlatna repka Kolumbije. Nek te inponuje to da ces ostati najbolji strijelac na ovom SP-u. Svka cast !!
Frustracija momcino i neka si zaplakao ali trebao si prije toga sudiju nokautirati pa da bar places iz sportskih razloga. Kompletan turnir je namjesten, fifu treba bojkotovati ...
a je li, some, namjesten penal za kolumbiju ? sve je namjesteno, mi bosnje imamo insajder info i najinteligentniji smo, zato smo ih odma skontali iz istog razloga ovoliko dobro zivimo jer smo ovoliko pametni
Ne znam za sve, to je moje misljenje
Kako je Luiz samo htio dres Hamesa Rodrigueza, bilo je u fazonu: "Hames daj meni dres molim te evo idu Marcelo i Thiago Silva vec prema tebi hoce i oni dres, de dok nisu dosli da ja pokupim, i dao mu je Hames da se Luiz pofali pred kolegama iz repke!
Praaaaavim se da sam snazan, dok sjecanja u srcu peku, bjezim tamo gdjeee nikog neEeEemaaa...
Eto hvala za informaciju!!! a uvijek sam se pitao sto lijem suze danonocno - priroda i emocije.
Meni prije izgleda da si ti picvajz nekakav :))))
Najbolji igrac dosadasnjeg dijela SP.
Dešava se
I Tino bi zaplakao al' nije smio od amidze..
mogu..a ne trebaju..moraju biti jaki i hrabri i ustrajni.
Eugene bil sad dao guzice da budes Hrvat? Sve ti dzaba zauvjek si mis iz kamenjara hahahaha
Amra-Rekla sam Edinu,nemoj da bi plako ako izgubis od Nigerije,rugace mi se manekenske drugarice u mene!