Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
I ja se pridruzujem pozdravima, i nadam se da je sve ok. Iskreno se nadam da je prijateljica bolje, a mama da se malo trznula. Cuvaj se draga moja :-*** Limesice veliki podravko i za tebe :-*****
pozdrav i vama, krasotice moje :-***** limesice, drago mi te vidjeti, odavno se nismo srele... smjeskice, sve ide nabolje, mama puno bolje, prijateljica malo, ali ipak bolje ;) kako kod tebe? kako ti je ona osoba o kojoj si pricala? nadam se bolje...i to puno bolje :)))) ja se davim u poslu curke moje...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
..3..
ajmo crno-belii umro je tudjman franja, cutat cemo jedan miiinut predsedniku partizana.Kako ide momcine morel se lajat sta
Ja sam rodjen u Nedjelju i ne zanima me ovaj clanak :D
Genijalno :)......
Pričate da je Zrinski neprirodan i umjetan klub, a vi se nazivate Bošnjaci od 92..
Šuti smeće ustaško,kad spominješ hiljadugodišnji naziv ima da ustaneš ,pogneš ,prekrstiš i zamoliš Boga da ti oprosti što uzimaš u usta naziv Bošnjak !
Jedina dvojba koja tebe muči, je jesu li ti preci bili Hrvati ili Srbi, vjerovatno ti je od tuda i kompleks da mrziš sve što je hrvatsko ili srpsko..
Zar postoji još ovaj Velež !?!?!?!!
A ovi što nisu rođeni u subotu? :P
Ljuti protivnici u subotu će se sastati 26. put zaredom. Čuj 26. put zaredom... jok, 25. put su preskočili :P Forza Rođeni :)
NAJBOLJI KLADIONIČARI!! PROFITABILNA i jedinstvena metoda klađenja!! NE dojavama i prevarama, samo poštenje i rad!!! Mjesečna zarada preko 1000 eura!!! Uvjerite se i sami: http://rentabilnost.blogspot.com/ =Na stranici vam je i mail pa ih možete kontaktirati za dobivanje listića!!
Budi se grade, svi pod Bijeli!!! .... VELEŽ MOSTAR
kvaternice, vasi ne moraju daleko da idu, oni po komsiluku kolju, zar ne? krvolocna bagro jedna
I ja sam se rodio u subotu pa ne zelim izjednacavati nikakav skor