Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako bale i nejmar vrijede oko 100 miliona onda za luisa treba traziti 200, nadam se da ce ostati u liverpulu dugo dugo
10 Skauta u Africi i 10 u Americi, da traze male zvjezde, stanove kupit (blizu kluba) i svima platu od 5000€ mjesecno. Sve to nebi me kostalo 5 miliona za 2-3 godine. Dinamo sve jaci i jaci... BiH: Igrac ima talent, privi klub koji nudi jednu platu - cao -> lopovi podjele pare i na kraj kukaju da klub nema para. Ili kao Mamic. Kupi u BIH sve talente, koristi nji 2-5 godina, pa prodaje velikom kluba za cijene, koji niko na Balkanu nebi mogao platit. Njemu nije nista da nudi 100.000€ a u BIH da taku ponudu dobije jedan klub, odmah hurac mu se dize. Ibrahimovic 2, Dzeko 2 ili cak Halilovic 2 nebi bilo tesko naci, kad bi se tjeralo kao kod komsije.
gade mi se ovi abnormalni transferi...
Nema od toga nista. Da bi dali za tebe preko 80 miliona moras bit i marketinski isplativ. Sta ce on blento ujeda ljude po terenu. Moze Pedigre reklamirat.
Nemaš ti pojma!!!28 golova,20 asistencija!!!pogledaj koju utakmicu pa ces vidjeti ko je suarez!!!ako bale vrijedi 100 miliona onda suarez vrijedi 200!!!
Sine, ne uci me fudbalu nego procitaj sta ja ovdje osporavam prije nego podjes pisat brojeve i statistiku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hebo ti danasnji fudbal gdje igrac vrijedi kao namoderniji stadion....nema tu vise sporta.