Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Provjerite kako do 19.000 kuna zarade u samo 2 i pol mjeseca. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsiguriji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prikazano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Uloge su podijeljene - jedan uređuje blog, drugi odgovara na mailove, treći se bavi reklamom i marketingom a četvrti je \"gazda\" WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
svaka vam cast kad prenosite vijesti o Liverpoolu iz Sun-a
\"Revolucija\" sa otpatkom iz Chelsea Borinijem i dobrim ali već vremešnim Fulhamovcom Dempseyem.Ako Rodgers sa ovakvim pojačanjima uradi nešto sa Liverpoolom onda je veliki mađioničar i čudotvorac.
Realno, ovaj Carroll je taraba i ne vrijedi onoliko koliko su ga platili. Dempsey je dobar igrac, ali i on je u \"godinama\". Sve u svemu nek\' mu je Bog na pomoci sa ovakvom ekipom, a ja cu ih i dalje pratiti. :)
ne mogu da vjerujem da uprava Liverpula od ovog lika ocekuje da osvoji prvenstvo nakon vise od 20 godina, a veliki Benitez to nije uspio
prije ce biti decenijama
ma nemoj te da Vas commi sve poroka http://www.dailymotion.com/video/xk0nug_naoruyan-majmun_fun?search_algo=1