Nogomet
1

Rodgers: Gerrard će napustiti englesku reprezentaciju nakon SP-a

Totalsport
Brendan Rodgers
Brendan Rodgers
Liverpoolov menadžer Brendan Rodgers očekuje da će kapiten njegove ekipe Steven Gerrard nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu okončati svoju reprezentativnu karijeru.

Gerrard je dosad skupio 107 nastupa za englesku reprezentaciju i četvrti je na vječitoj tabeli iza Petera Shiltona (125), Davida Beckhama (115) i Bobbyja Moorea (108). Dosad je ukupno zaigrao na trima europskim prvenstvima i dvama svjetskim prvenstvima, a po završetku Mundijala u Brazilu imat će 34 godine.

"Kada odete na Svjetsko prvenstvo u dobi od 34 godine onda možda i nema puno prvenstava ispred vas. Mislim da su Zanetti i Maldini jedini zaigrali u tako poznoj dobi, ali to je rijetko. Ali za Stevena izgleda kao da je ušao u svoju posljednju reprezentativnu godinu i nakon Svjetskog prvenstva sve će biti gotovo i imat će vremena za odmor", rekao je Rodgers.

Sam Gerrard dosad se nije izjasnio vezano uz budućnost svoje reprezentativne karijere. Ove sezone za Liverpool igra konstantno i započeo je u svim 12 službenih utakmica "redsa".

"Bit će to Stevenova odluka. Ali siguran sam da će u nadolazećim godinama željeti maksimalizirati svaki nastup, svaku izvedbu i svaku minutu na terenu".