Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da mu ne gine robinjo
HAHAHA
nije odRobinho...
Ovo je toliko nebitan lik u fudbalu, nije igrao 3 godine "top" u svoj karijeri i to je to ...
Ja koji junak. Jedina kazna za njega bi bila da i njega siluje sest dobro obdarenih pa da vidi kako je to. Ili metak u glavu. Zatvor je poklon za ovakve budale.
Zanimljivo kako siluju, a ženske se bacaju pred njih na stotine. I to uvijek siluju poznati igrači Barce, Reala, PSG-a. Igrači klubova poput Lorienta, Getafea i Empolija ne siluju, jer nisu zanimljivi medijima
Navodno je u Santosu igrao za 300 Evra zbog ovog skandala to nije dovoljno ni za preživjeti u Bosni
Robinjo da je iz Bratunca, sad bi orgijao i veličao zločinca Ratka
Ovi brazilci pravi divljaci
Kod nas bi mu zavrsili novi identitet dok si reko CIPS.
Divljak ostaje divljak
kad se sjetim smatrali ga najvecim talentom ikad i vidi kako lik zarsi karijeru
misle zvjezde da je svaka treba zeljna njihove kiT€
Jeste, fudbaleri su manijaci koji odu u klub i vrebaju poštene studentice, često hodaju kao sumanuti i ne znaju gdje će prije kao fantomi. Sjetimo se slučaja Ronalda, Mendija, Grinvuda itd.
Ponosni član NK Željezničmar.
Sto bi brazil dao svog covjeka tamo nekim italijanima sto je ovaj guzio neku albanku a ona je vjerovatno na to pristala samo eto oce para
Boli ga patka, uziva na kopakobani