Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno trebaju biti sretni sto su uopste u premijer ligi. A klosari nasli da govore klubu da je "bruka grada Zenice". Ruku pa na srce, Celik bi trebao da je ponos Zenice.
Kakvu crkavicu , znam 3 igraca sto primaju od 50 do 80 hiljada za sezonu 🤨
papanijada žešća
Noćas pohodimo Beč. U klubu Albertina Passage smo VIP. DonnDamirEfendic je domaćin - iznajmio je cijeli klub. 1dis je došao u svom Ferrariju Spider 360. Ja sam se skromno pojavio u društvu 2 prijateljice iz Brazila u "dosadnoj" Hugo Boss toaleti. DamirEfendic je malo pretjerao, u klub je pozvao čak 100 influenserki ali im je oduzeo mobitele da se umjesto selfija posvete nama. Piće večeri je Chivas Regal uz lagani jazz dok govorim o zdravom životu, a iza ponoći brži ritmovi i seks.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
Grne rane
🙄
Izvini pisac koji je rezultat.
Trebali si oni vec igrati u 2 ligi a i bolje da su ispali jer bi se tek tada pocele bolje stvari desavati kao sto je to slucaj sa slobodom bio...
Ne igra se za navijače nego za pare. A navijači ne trebaju biti sudije nego moticatori da tim bolje igra. Ovdje se igrači plaše navijača i igraju za njih, a navijači ocjenjuju igru. Pa nigdje veze. Što robija ne izvuče po 1000 do 10.000 KM svaki i postane dioničar kluba...
vjecita sabanijada