Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Celik se nikad ugasiti nece dok je nas koji zivimo za Celik!Dobronamjerni hvala na podrsci,a dusmani crknite!
Pa ko vodi knjige sad, ko se isplacuje igrace, dugove itd. Jestel neki dan dobili 500k od gradonacelnika. Pa sve se svodi opet na isto. Dugovi su tu, i dalje se gomilaju a neko kes izvlaci 99%
Samo se vi smijte, danas mozda trazimo pomoc, a sutra se mozda budu otimali za sponzorstvo, svako zeli zdravu sredinu i da tamo ulaze, a Celik je na dobrom putu da to u skorijoj buducnosti i postane, cist racun, bez dugova i repova napokon! Uz veliku armiju navijaca i pun stadion pjevati opet nadraze pjesme Celiiku svome!
e moja drzavo.....