Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno. Nadam se da cete konacno i vi naprijed krenuti. Hz
Eki POTPIS: HZ.... Rumeno smece.
Pa zar ima tolikih kompleksasa da svaku dobru vijest u ovoj zemlji jedva cekaju da popljuju, pa cak i ovaj spektakularni povratak Robijasa na tribine, sto je u ovom momentu jedina pozitivna stvar ove nase kukuruz lige ( i kukuruz nam se smije). Zao mi vas je sto ne mozete da uzivate u lijepim stvarima, sto ste nauceni samo da mrzite i zavidite.. Naravno, Hvala na podrsci i veliki pozdrav svim normalnim ljudima, kojih je daleko vise, samo se ne cuju dobro od stoke.. ZENICA JE BOSNE ZJENICA
DRUGA LIGA
Podrška od Manijaka. Pozz
NIkad
Samo jako
Kaže novinarcic, "a rezultat navijačima večeras nije bitan"... e papane papanski...
kad robijasi naprave bakljadu to je ok,a horde il manijaci kad naprave,kreten tipura pise lose o njima
dobar rezultat za najtrofejniji tim s Grbavice
debilni klix opet promoviše huliganske krkane i njihove idiotske običaje. sutra kad se dvije rivalske idiotske navijačke grupe potuku i padne krv, što je sigurica, klix će objaviti neko moralističko sranje od teksta tipa "šta nam se to dešava sa mladima".
Sega - Sala - Posalica
Za vaš grad sinonim je smrad hahahhaha
Svaka čast sretno Čelik
Ma jok. To je za dolazak Amira Zukica u Zenicu.
Ponosni zeničanin koji zivi u Doboju ako Bog da vracam se rodnoj grudi! RZ 88
Zreli za 1. ligu federacije