Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde sad da zamislimo da se ovo desilo na utakmici naše reprezentaciji. Sudija je recimo holandski sudac Danny Makkelie, što je Pjaniću dao crveni karton zbog ne tako očigledno grubog starta na grčkom igraču i od tad su kola krenula nizbrdo u ovim kvalifikacijama. Recimo igramo protiv Sjeverne Irske i neko sad u prvom poluvremenu napadne Pjanića, i dođe recimo Kolašinac i kaže pusti ti to meni ja ću njemu pokazati.
I Kolasinac gurne Irskog igraca na pocetku drugog poluvremena i sudija mu odmah bez pardona pokaže crveni karton. To je nešto što se vec dešavalo na našim utakmicama i opet ce se desiti, a odavde sve polazi, od odobravanja ovakvih stvari.
sta ba ovaj prica svako normalan je vidio da je cisto simuliranje lik osutao loptu tek onda upo. Bravo VAR.
Šta bolan upo ,joj ovih seljačina iz zapadne Bosne ccc
I šta je sad ovo? Nešto pozitivno? Ponasanje koje trebamo odobravati i podsticati?
@Wszystkim wbrew To nema nikakve veze sa branjenjem prijatelja. To je kabadahijsko ponašanje koje zaslužuje crveni karton. Sudija je tu da brani bilo koga na utakmici.
@crkvenjak Nema to veze sa svi za jednog jedan za sve. To je samo izgovor da nekog napadneš i krvnički se ponašaš. Zato smo tu i gdje jesmo što ovakvo što odobravamo. Dodje Bazdarevićev levat francuski prijatelj, pa izbije dva zuba grčkom reprezentativcu, a nama je to u redu. Ili kabadahija Spahić što je terorisao po terenu i dobijao bez veze crvene kartone. Samo nama je ovo zanimljivo i na to sve gledamo kao lijepo ponašanje.