Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedina stvar koja mu ne dostaje je sut,a u premijer ligi ako ne das po neki gol nema te nigdje.Pratio sam mu vecin nastupa u Evertonu bio je vise nego dobar ali ubi ga sto nema suta,jako traljavo puca sto je ne shvatljivo
Besic zasluzuje standardno mjesto, u prvoj postavi.
Labudovo će gradit budućnost na njemu. Čim zaigra kako zna i umije ode on u top ekipu, kao i svaki vrhunski igrač.
Budi i ti fenomenalan trener pa ga pusti da igra malo više i da se dokazuje, nemoj bit tenkre.
Sad bi mi jos i da smo treneri Evertona. :o))
Besicu momcino nas , samo bez davljenja xD
mani se suplje,pusti ga da igra,svaku odigranu utakmicu bude medju najboljima a opet na klupi
Da je Englez do sada bi ga vec stavljali rame uz rame sa Gerrardom
Mume ili Mo je i nasa buducnost. Buduci komandant i kapiten. (Nadajmo se da ce nesto nauciti i iz Spahinog primjera).
Misliš iz primjera sa zaštitarima iz Bayarene?!? Bolje da ne uči na tom primjeru.
Bicu vrlo jasan. Nije lose biti ostar i temperamentan poput Besica, ali se uvijek mora misliti i na sportsko ponasanje, na terenu i van terena. Svi znamo da je Spaha, takodje ostar i temperamentan lik u jednom trenutku na to zaboravio. Kako je prosao vidi se iz njegovog primjera. Na zalost neki bi to da opravdaju, pa se bojim da tako ne bude razmisljao i Mume. Otuda upozorenje.