Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast dzeki on izgleda na terenu cesto smotan i nepokretan nema neki stil al je mrcina i uvijek je opasan tesko ga cuvati svojom snagom otrese protivnika ko balu
Samo ga meci Dzeko gdje god i ja bih da imam gdje...
Ne znam šta se očekivalo da Mancini kaže? Konkurencija jeste velika, ako ne igra konstatno dobro, grijat će klupu, a imaju i tribine... Edin je OK dečko, samo ga je afera sa onom raspuštenicom učinila glupljim nego što jeste, kao što je uz Mancinija postao lošiji napadač nego što uistinu jeste. Imao je nesreću da ovo dvoje pogrešnih ljudi uđu u njegov život u skoro pa isto vrijeme i da zbog njih olako izgubi ugled kojeg je teško stekao.
ma bravo mancini nek si mi nagovijestio da ne gledam city jer znam da ce sad sigurno sjedit kao i obicno........hvala
U Engleskoj svega brate, ali bas svega jos ako si futbaler i to jos futbaler sampionske ekipe... Ma ne znam o cemu pricamo? Ali Dzekson se uhvatio Amrice i klupice. Naravno da je Mancini u pravu kada kaze da je MC veliki klub (veliki jeste jer ima velikog sheika koji upumpava parice i stvara pricu o velikom MC). Dzeksone idi malo vani otresi koju britansku starletu, lupi sakom od sto, laprdaj nesto da zuta stampa moze objaviti i onda ces igrati u prvoj postavi (ne zaboravimo da je to Engleska, kod njih je zutilo zakon). I umalo da zaboravim treniraj brate, nije ti ovo Wolfsburg.
Ova poruka sve govori. Manciniju Džeko više nije potreban. Na Džeki je hoćel gijati klupu i upropastiti karijeru ili da briše u vidu magle iz tog kluba. Džeko get out of MCity. If your focus is to stay with City, then your focus is bench.Bench is the only thing left for you in that club. Sorrow truth. Get out there and run somewhere else, don\'t be stupid.
djeko ima kod mene posla na gradjaveni treba mi jedan da lopatom mjesa malter mjesalica je van stroja... ako si zainteresovan javi se klotzino
to je jer se zove Edin..da se zove Pfojew onda bi mogao
OH.. PRIGRIJALO A LANAC MI PREKRATAK .
@ DZEKSUDIN 06.08.2012. u 12:49 Kretenu !!!!
MANIJACI STJERAM - K U R C I N U - U USTA VAM MAJCI !!!!!!!!!!
Ma ovaj Mancini s.upcina teska ...Da sam na Dzekinom mjestu zvizno bi ga nogom u glavu
Adila Zulfikarpašića, dok je umirao, opljačkao ga Lagumdžija, procitajte link: http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/99377-Adila-Zulfikarpasica-dok-umirao-opljackali-Lagumdzijini-najblizi-saradnici.html
hajd nemoj se brinuti, imat ćeš platu, više vremena za učenje, možda ti mancini nekad kaže da nikako ne moraš ni doći, pa ti lijpo kofere spremiš i svojoj Amrici....a staž ti ide, nisi na birou...to je najvažnije...::::::)))))))))))
Hamid: I understand your frustration! Nadam se da bar neko konta o cemu pricam :)
Ne znam mancini, ne znam... Amra kaze da je dijamant najbolji...
A da Dzeko pojaca klupu nase kosarkaske reprezentacije. Tanka nam je klupa.