Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda kazu rusi nisu rasisti
djubrad pravoslavna smrdljiva :) rusi i srbi smrde :)
Legendo u karijeri zaradio si para i para i nije potrebno da te ruski huligani blate po završetku karijere.
Ma fazon je u tome sto je to neki balavac bacio sto posto...jer samo balavurdija nesto se klinci u masi na stadionu...a na ulici kad je sam strasljivo ko pasce...lafo neki navijaci huligani, a ono sve klosari..svaka imalo zrela osoba ne bi to radila nekom kao sto je carlos iz nekog respecta prema njegovoj karijeri...ova danasnja balavurdija nek mi ga poglaba dobro, i meni i svima onima koji zele normalno navijanje kao sto je to u engleskoj...
Bananko ti mami u paksu
mogu mu samo pusit i sanjat da budu ko on, igracina
carlos nije crnac, ovo je greska neka
Sigurno je da se našao dobro uvrijeđen,ja se sjećam da su Švabe za onog svog golmana,donosili po deset kg banana sa natpisom \"samo za Olija\"a on se nije našao uvrijeđen,nismo svi isti,nekome malo treba.
kad se samo sjetim kako te je hasan salihamidzic maltretiro po desnom krilu
Diva!
ja majmuna..
Što nije uzeo onu bananu i dao nekom od te djece da pojede?
sere lik.
bananko banana dobra je hrana bananko banana svakoga dana