Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaha je najbolji izbor, to je svima jasno. Pitanje je da li on moze dobiti ono sto zeli - apsolutnu slobodu u radu. Velike sujete su u NS. Ne znam kako bi se Zuti nosio sa ovim pritiskom kako izvana tako i iznutra.
po nacijonalnoj osnovi ili sportskoj
Samo zutog!!!ostali su beze
Makar Trodona ako vec nema zutog :D
Žuti je osvojio šta? Nikad ništa, ni hrvatske lige. Osim je za njega Ferguson.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Imamo mi i svoje vjetrove Robi,nebrini.Nekoga domaćeg ćemo izabrati da se nosi s njima jer on zna pravce odakle pušu.
Zasto su ovdje dopusteni komentari,a kod Senera Bajramovica NE?
Sener Bajramovic ima pleteni dzemper
E moj Robi.Pojma ti nemas o trenerskom poslu
Po izjavama se odmah vidi daleko bolji izbor od Susica. Ako ne bude islo znamo da ce dati ostavku, jer je fer i posten covjek, pa se necemo nervirati kao sa bivsim selektorom. Uz to mislim da su hrvatski treneri za nas jako dobar izbor. Zato sto su bolje organizovani od nasih, vise rade i kod njih nema lako cemo. S druge strane mentalitet je tu negdje slican. Primjer Ace Petrovica u kosarci. Moj redosljed: 1) Matjaz Kek 2) Vahid 3) Robi
Kako neko moze ovoga gurati ispred Mese recimo Inace Robi frca od trenerskog iskustva
Koliko je titula doneo Crvenoj Zvezdi?
Savez je u govnima jer ako ne bude Eura nema ni para.To je veliki pritisak i bojim se da ce i novi selektor biti uslovljen Eurom sto je ravno katastrofi jer nema sanse da se dobiju sve utakmice do kraja.Novi selektor treba do kraja kvalifikacija da uigrava nove mlade igrace pod cijenu svih poraza u ovom ciklusu a onda krenuti u novi lov za SP. Savez je usro motku sa Susicem a bojim se da ce i dalje srati samo zbog para,idioti.
ne trebaju oni vjetar u leđa, nego nogu u guzicu ...
U šupak
ako vec nece Vaha dovedite onog drugog Jablanicanina:))) Njega nekako niko ne spominje. Ne znam da li ima trenersku licencu....
obratite paznju koji su treneri danas uspijesni. vecinom nekadasnji igraci koji su i tada imali kljucne uloge u smislu organizacije igre, motivacije (cesto kapiteni)....i cesto slabijih tehnickih sposobnosti!!!! rijetko dobri tehnicari, desetke, napadaci, cesto odbrambeni koji su gledali i naprijed ili defanzivni vezni red (npr Guardiola, i on je nonstop drobio, brbljao, slagao neke taktike a nije bio neki igrac). To su igraci koji su htjeli kljucnu ulogu a nisu imali tehnickih kapaciteta za to. Zuti je bio perfektan tehnicar. Al nikakav vodja ili strateg. Slicno kao Hagi. I od nula od trenera.
Eno i Šener Bajramović hoće da bude selektor...pa bolje i on nego Žuti.
treba bit realan, nijedan selektor nama ne može pomoći u ovoj situaciji, ko god da dođe. igrači su trebali na vrijeme misliti i zalagati se, sad im preostaje samo da igraju revijalne utakmice do kraja kvalifikacija a onda nek nabave dobre televizore za gledanje ep.
najbolji izbor j neki svabo moj glas za magatha....
trenutno nam ni 2 tanjira graha ne mogu dati vjetar u leđa!
Ti si Zvezdin cetnik Roberteeee... zar si zaboravio???
A ti si glup ko dva racku zajedno... jesi li ikad uopste cuo delije pa Robi je prava srbenda pojma ti nemas...