Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žuti zovni i Izeta Hajrovića konačno . Nemoj ga se odricati .Izet je dobar igrač i treba nam još da pruži dobrih igara
Ma nek si pojedincima pokazao izlazna vrata
ne mozete vi pobjediti nikoga realno al hajde nek vam je sretno s tim manekenima. da bar hoce 50% truda uloziti al eto
pa pustite covjeka neka spava , probudili ga i ispituju ccc
zovi malog Livančića iz slobode. momak zna igrati. brz, prodoran po strani, dobar pregled, dobar pas. samo sto igra s tarabama od kojih je bolji za klasu pa se ne uklapa u bih ligu, nazalost.
Ovaj covjek samo sto ne eksplodira. Ne jedi toliko janjetine masne
Sve je menj jasno, ali mi nije jasno kome smo pravili onaj centar u Zenici kad ovi još uvijek treniraju u kampu Hrasnica... Malo čudno
Ako ne pozove Kolašinca , stvarno nije normalan ... ne kontam ni izostavljanje Beogovića ... ako je Begović odbio da brani ili tako nešto u redu , ali ne može ga bez razloga ne pozivat , jede govna
Ne smije Bosna sebi dozvoliti luksuz da zaboravlja proslost. Istovremeno, ima obavezu da misli na buducnost, jer zeli da postoji. Fudbalski: mladi, kakvi kao nacija jesmo, nemojmo olako zaboravljati i nepotrebno blatiti 'velike' medju nama, one koji su nam valjali, koji nas vole. Asmir Begovic. Ponesimo se kako i prilici prema nasem velikom golmanu, humanisti i patrioti. Selektor selektira tim, a na Savezu i naciji je da se, kad dodje vrijeme, umjesno zahvale. I ne zaborave.
Gdje je Kolasinac? Sere ovaj Prosinecki
dobar žuti
Mogli ste ga malo više pitati o reprezentaciji Bosne i Hercegovine, a malo manje o Dinamu i reprezentaciji Hrvatske..
Koga nema bez njega se moze i bolje.
Jedan je Robi
Prosinecki je ziva legenda..