Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Ribery je fakat grob
@mutant10 Dentalna hirurgija danas radi čuda.
@mutant10 bas covjek kao klinac isao sa starcima i imao saobracajna nesrecu sav bio isjecen i onda se nadje ovakav debil da nesto prica za njegov izgled..kakav imbecil...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo uraditi treneru kada te izvodi u 85. minuti? Koja nekulturna seljacina bez postovanja prema ne samo starijima, nego prema jednoj legendi koja je osvojila s mnogima sve sto se moze osvojiti. Fuj. Ma fuj stoko. J bi ga ostavio na klupi narednih 5 utakmica. Lugu prvaka bi mi gledo sa klupe. Eto.
Mislim da je Robbenu vise smetalo sto nije dao gol, a bio je jako blizu. Mjenjali su ga drugi i u 60. ili 70. min. i nikad se nije zalio. Bila je teska utakmica i napeta atmosfera.
A ovi se smiju a na klupi.
Seljacina holandska
Vidi osvajaca Lige Prvaka 2017 ako Bog da.
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
,, Ponekad brutalno škrtog...holandjanina ,, ja ne razumijem ovo
Ne kasnite puno, jedno 4 dana.
200 muslimana
Ne kasne, to je po standardu i normi ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)