Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@fsdfsdaafds Ma vidiš da ove ustaše, braća Šimići, hoće da su veći katolici od Pape, pa se sjebase kroatizirajući svaku moguću rečenicu
neka smo im se bar malo osvetili za proslu sezonu, dzeko je imao dvije prilike i nije iskoristio, robben i ribery razvalise...sad ce bayern tek da krene da dere sve redom hahahhaha
što ne mogu kad se naši seljaci prave švabe, pa dođu vamo i glupiraju se sa njemačkim naglaskom , šta ba bayan, pričajte kako ste naučili odmalena budale jedne.
Džeko dobio degeneka od onoga
A sto Dzeko nije igro?
dvama pogocima - jel ovo pravilno, ako jeste onda se poserem na onoga ko je napisao ta pravila. Zar nije normalnije reci \'sa dva pogodtka\'. Znam da prenosite vijesti sa ovih agencija, ali dajte objasnite nam vec jednom je li imate pravo mijenjati te vijesti, odnosno prevoditi ih na nas jezik sa hrvatskog (ma kako ovo suludo zvucalo, mora se raditi jer su hrvati debelo zaglibili sa pojedinim rijecima).
BAYAN POWAAA!!!
mamu mu celavu