Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grahovo-glamoc extra klasico.. tu sjekire lete.
Ovaj derbi je prvi u svijetu. Nakon njega su Barselona - Real, Liverpul - Mančester U., Fenerbahče - Galatasaraj, Flamengo - Fluminense, Seltik - Rendžers itd.
Cuj Liverpool MU ahahahahah cuj Real vs Barsa. o majko mila veze ti nemas...to mozda jesu derbi mecevi za neku masovnu gledanost ali sto se tice naboja pred mec iza vrijeme meca, derbi Real Barsa ne moze nikako uz pojeidne nabrojane,, a jasno si izostavio CZ PFC, Olympiakos PAOK-PAO CSKA Moskva,Spartak Moskva, Legia vs Lech, Lazio Roma.. gdje naboj je ogroman..
@unbekanntbl aj ne prosipaj se ahhaha cuj naboj CZ PFC, Olympiakos PAOK-PAO CSKA Moskva,Spartak Moskva, Legia vs Lech, Lazio Roma hahhahaha jest ovo naboj al derbi Real Barca je derbi Madrid vs Barcelone, Kastilje i Katalonije... to sto citav svijet gleda, i sto 90% stadiona su turisti ne znaci da ne vlada ogromna mržnja... šta moraju gorit baklje, dimne i porazbijane glave da bi kao derbi bio?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)