Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema goreg problema nego kad se selektor i (najbolji) igraci zavade
a zavadili su se zbog pozivanje kvazi igraca koji nisu standardni ni u Hajduku a hoce u repku. SUSIC NAPOLJE, tjeramo politicare zbog nepotizma i korupcije a Susic nam pred ocima svih nas pozove bratica i igrace iz bratove agencije a vi ga podrzavate.
Tj.kad se uskurče svi k'o da im je repka privatna prčvarnica a zaborave da su ljudi krvarili da bi oni danas igrali!Sram da ih bude!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A kod nas je sve med i mlijeko. :)
Pozdravljam sve koji podrzavaju reprezentaciju BiH, oni su pravi tim na celu sa pravim trenerom, koji je postigao do sada neviđen uspjeh.
Prodaja magnetnih bubica , cijena :30KM , dostava sirom BiH https://www.facebook.com/pages/Fb-prodaja/277868969026959?ref=hl
Kad pocne SP sve sto je bilo je nebitno.Svaka utakmica je teska i svi ce izgarati za svoju zemlju.Nama treba hladna glava,puno fizicke snage i Papetova dobra procjena slabih tacaka protivnika..Od Argentine nam je zijan,ali Nigerija i Iran nasa su sansa.
a mi kao nemamo problema, sjetimo se ne tako davnog poraza u Insbrucku i komunikacije selektora, igrača i navijača
"Ne lipsi magare do zelene trave" i "Ne letite pred rudu"
GENTLEMEN ŠTO NISI DOŠO PRED ŠKOLU A JARANE STISLA GUZA
Srećom kod nas je med i mlijeko i nema nikakvih problema :)
a eto kod nas sve med i mlijeko...
Imamo dosta dobre sanse da prodjemo ovu grupu kao drugi...Argentina da uradi svoje i onda je sve u nasim ''nogama''..
hahahahahaha vic godine
sad sam zvao jarana ahmadineđada i pitam ga jel istina što klix piše i kaže on meni jarane ma lažu razvalićemo protektorat 1:0 i ja kažem dobro jarane navrati u alipašino i poselami mi jarana ali daia i on kaže hoću jarane vidimo se sad moram u granap kupiti burek sa sirom
Cijela Serbija će biti na TV ekranima....to je njihov put u Brazil
EE i da dali neko zna zasto ne mogu da se ulogam preko aplikacije na fonu ;(
Nije da ni mi nemamo problema
kaže moj babo da će bih biti zadnja sinoć sam bio sa van bastenom i kaže on meni e moj kikseru bih je talašika i onda smo gledali dnevnik
Pojedi jednu porciju govana ti i tvoj TATA ;-)
kmeeeeeeee kmeeeeeeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (9)