Kakav otac, takav sin
0
Rivaldo Junior daje golove poput oca
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da je tvoj stari bio nepismen:D
kruska nepada daleko od stabla...
E kad se samo sjetim ovoga gola Rivalda protiv Valencie, utakmica je trajala skoro do pola jedan navečer. A njegovog sina čeka mjesto u Barci.
\"rivaldo junior daje GOLOVE poput oca\" Ja sam bogme vidio jedan gol, gdje je drugi ili treci da je isti ko babin?
U zadnjih 20-ak godina,Rivaldo uz Ronalda je bio najbolji brazilac,Rekao sam i opet ponavljam,velika je tragedija što su Ronalda toliko mučile povrede pogotvo od 1998 do 2002,pa i U Realu od 2002,da je bio zdrav siguran sam da bih se danas o njemu govorilo kao o najvećem svih vremena.Što se tiče Rivalda ,bio je genijalan igrač,i šteta što sa Barcelonom nije ništa veliko osvojio.Vidim sin je jako sličan ćaći,jer i ćaća je ovakve golove davao Schmeichelu 1998 i Canizaresu 2001!!
Rivaldo najbolji igrac kojeg sam gledo....rispekt
sad ce se javit pelle i reci da je ovaj bolji od messia :D
Ovo dovesti u Barcu kak\'i nejmari, trine i kucine..
hahahahahahaha Svaka cast :D ovo je komentar dana hahaha
makazicama jebale vas skaricd