Vrijeđao Ashleyja Colea
1
Rio Ferdinand novčano kažnjen zbog tvita
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E je*em li vam nanu, komentari iznad mene :) Ima li neko sta normalo reci :D
Tako i treba kazniti sve \"crn­čug­e\" u duši. Čuj, vani crn, unutra bijel. Ko biva, čim je stao na stranu bijelca nije pravi crnac, jer pravi crnac mrzi bijelce ali ih optužuje za rasizam ako oni mrze crnce. Tipična smrdljiva crn­čuga.
ja ovog ferdinanda id10ta picHk0sterskog... ne znam cemu se ljuti taj rasista na kola .... kad je i sam rasist... u ovom picHk0steru sve kr3t3n1
Ovi iz FA lesinari pravi, samo cekaju kad ce ko nesto reci, uraditi, pokakiti se na teren pa da izvuku korist od toga :/ Za prdez u svlacionici ti odbiju 10.000 funti.
www.4fudbal.com