Roman Abramovič
0
"Riješite se tog Joea Colea!"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POSALJI GA U BIH
Mnogo bi bolje bilo kada bi se svijet mogao rijesiti Abramovica i slicne bagre zbog kojih miloni ljudi umiru godisnje od gladi.. Ovaj seljober i probisvjet posjeduje jahtu koja kosta 1,2 milijardi dolara a ruski narod skapava pod terorom Putina, Medjedova, Abramovica, i ostalih probisvjeta... PRD4EVER
bujrum brate u LiverpoL
joe cole je strasan igrac bilo bi dobro da ostane u chelsea al ako ne moze ok nek ode u liverpool!
JOE COLE CHE IGRAT ZA CHEVAPE KOD BESHLICHA U CHELIKU :) JOE COLE FOREVER
Da nisam pseto, jesam. Ali nisam brate vlah vec zidov!
Sta ti znas ko zna igrat, pseto jedno vlasko ruzno.
Posaljite ga u Celik, mozda ostane u ligi...
Dovedite Dzeka.
ma imaju lose angliste za prevod tekstova na bhs,a ni strucnjaci koji pregledaju finalne verzije (ako pregledaju) su lazni lingvisti
\"U Chelseaju je Cole od 2003. godine, odakle je došao iz West Hama.\" Ovom \"odakle\" nikako nije mjesto u ovoj recenici. Prijedlog: \"u koji je dosao\" ili \"gdje je dosao\" al nikako \"odakle\". Malo samo obratite paznju na gramatiku, semantiku i sl.. Simpa ste. :))))
Bolje da se rjesite onog smrde Kalua..Samo ga posmatrajte kada primi loptu,frajer nezna gdje i kuda sa loptom..A sve golove koje je postigao je bilo samo pospremanje lopte u mrezu..On nezasluzuje da igra u Portsmouthu a ne u Celziju..Uzas,kako niko to nevidi..A Joe Cole je za njega Mesi,u najmanju ruku..